Gourmet - fornyelse og overraskelse

Som noget nyt i 2018 tilbyder vi aftenmenuer med 7, 9 eller 11 serveringer, med mulighed for en tilpasset vin-, øl- eller saftmenu.
Ved den mindre sult, kan man fortsat vælge blot en enkelt, to eller tre retter ud fra gourmetmenuerne.

Ved 9 og 11 serveringer skal der bookes bord kl. 20.00.
Glæd dig til en dejlig og afslappende aften med fokus på smage, dufte, farver og kulinariske overraskelser.


7 serveringer

Udvalg af snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej - malt - græskarkerner 
Kammusling - hvidkål - solbær
Kalv - Selleri - Morkel
Chokolade - blodorange - mynte

Pr. couvert kr. 499,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 399,-
Vinmenu luksus kr. 799,-

Menu som pdf

 

9 SERVERINGER

(Bestilles inden kl. 20.00)

Udvalg af snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej - malt - græskarkerner 
Kammusling - hvidkål - solbær
Rokkevinge - jordskokker - stenbiderrogn
Pastinak - æble - caviar
Kalv - selleri - morkel
Chokolade - blodorange - mynte

Pr. couvert kr. 699,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 599,-
Vinmenu luksus kr. 999,-

Menu som pdf

 

11 SERVERINGER

(Bestilles inden kl. 19.30)

Udvalg af snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej - malt - græskarkerner 
Kammusling - hvidkål - solbær
Rokkevinge - jordstokker - stenbiderrogn
Blåmuslinger - glaskål - shii-take
Pastinak - æble - caviar
Kalv - selleri - morkel
Jordskokker - honning - rød skovsyre
Chokolade - blodorange - mynte

Pr. couvert kr. 899,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 799,-
Vinmenu luksus kr. 1.199,-

Menu som pdf

 

Vinkort, øl og vand
Kaffe/the og kaffe m. alkohol

 
Læs mere om køkkenet her

"Vi arbejder ud fra fantasien, kærligheden til maden og respekten for råvarerne"
Køkkenchef Jan Sejer