Gastro Week er en årlig begivenhed, hvor restauranter i hele Danmark tilbyder specielle menuer med fokus på de bedste sæsonråvarer. Det er en unik mulighed for at opdage nye smagsoplevelser til en overkommelig pris. Eventen løber fra den 3. februar til den 23. februar, og mange deltagende restauranter tilbyder eksklusive tre-retters menuer, som giver en smagsoplevelse udover det sædvanlige. For at sikre sig en plads, anbefales det at booke på forhånd.
Vi på Bredal Kro deltager også i Gastro Week i 2025! Vi har sammensat en spændende menu, der byder på lækre retter, og vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig madoplevelse.
Gastro Week på Bredal Kro kører fra tirsdag til lørdag i tidsrummene
17:30 – 19:30
20:00 – 22:00.
Se vores menu nedenfor. Vi ser frem til at dele Gastro Week med jer!
Krystade m. jomfruhummertatar
Blinis m. rogn & Cremefraiche
Panipuri m. tatar & fermenteret hvidløg
Kammusling – Muslingesauce – Brunet smør Kapers – Citrus - Blomkål – Urteolie – Urter
Skindstegt laks – Gulerodspure Forårsløg – Syltet Løg – Svampe
Pocheret pære – Chokolade Citrus karamel – Hasselnøddeis.
Bredal-kro ApS
Horsensvej 581, 7120 Vejle Øst, Denmark
Copyright © 2024 Bredal-kro ApS - All Rights Reserved.
Powered by GoDaddy